top of page

Acerca de

 "Coachingen hjälpte mig att snabbt
hitta in i min roll på Acceptus. 
Det resulterade i en kortare uppstartsträcka, snabbare kunskapsöverföring i teamet
och leverans tidigt i uppdraget."

Therese Lundgren,
Sälj- och Implementationsansvarig,
Acceptus AB

Therese.jpeg

Onboarding med coaching ger Acceptus engagerade och effektiva medarbetare

Det senaste halvåret har jag haft förmånen att få samarbeta med Acceptus som erbjuder coaching till nyanställda medarbetare. Under sex månader coachade jag Therese Lundgren i sin nya roll som Sälj- och Implementationsansvarig för Acceptus digitala tjänster. Samtalen hade fokus på tre utvecklingsområden som Therese ville stärka upp inför sin nya roll på Acceptus.

 

Min önskan var att ge Therese en bra start och de bästa förutsättningar då hon anställdes i en ny roll på Acceptus. Det blev tidigt väldigt tydligt att coachingen hade avsedd effekt. Therese kom snabbt in i sin roll och som individ har hon vuxit och utvecklats och tar för sig i arbetet, berättar VD Anette Cederberg.

image13.jpeg

Vad är det viktigaste du Therese har fått med dig från
coachingprogrammet?

 

"Genom att lyfta fram mina styrkor i ljuset har jag vässat min presentationsteknik och min förmåga att skapa tydliga visioner framåt i min roll.

 

Coachingprogrammet gav både mig och avdelningen verktyg för att systematiskt kunna skruva på och förbättra arbetsmoment och verktyg för att mäta framgångar som ökad försäljning."

Som coach känner jag mig både stolt och ödmjuk inför hur kraftfull coaching är som samtalsmetod och vilken skillnad det kan göra för både person och företag.

Vill du veta mer om hur coaching kan komplettera ditt företags onboardingprogram?

Hör av dig till mig så berättar jag om hur upplägget fungerar!

bottom of page